A stílusos vőfély


Kedves Érdeklődő!

Mivel az oldalamat nézed, valószínűleg érdeklődést mutatsz az esküvők iránt. Lehet, hogy vőfélyt, vagy ceremóniamestert keresel?

Én, a vőfély és a ceremóniamester határán helyezkedem el. Nehéz pontosan meghatározni, nevezhetjük ceremóniavőfélynek, vagy modern vőfélynek.

Az utóbbi időben sok pár olyan vőfélyt szeretne, aki nem jelmezes hagyományőrző. Inkább szeretnének egy elegáns, de humoros úriembert, aki közvetlen a vendégekkel, valamint jó szervező és jól kezeli az esetleges problémákat. Ne vigye túlzásba a szexualitás kihangsúlyozását, de főleg ne legyen „KÖZÖNSÉGES”. Találja meg az egyensúlyt. Ne legyen „túl sok”, de háttérbe vonult se. Viszont arról sem akarnak lemondani, hogy a vőfély időnként (pl. a vacsora fogásainál, a menyasszonyi tortánál, a menyecsketáncnál) elmondjon egy-egy humoros kis versikét.

Én azoknak a pároknak vagyok jó választás!

Ahol a vendégek száma 50 – 120 fő között van. Akik elegáns, de felszabadult, humoros, de nem „közönséges” vőfélyt szeretnének. Modern, vicces, de kulturált játékokat akarnak, és semmiképpen nem a tojástologatást a vőlegény nadrágjában, vagy az anyósnak szerelmet vallani. Nekem nincs bajom azzal, ha valaki ezeket szereti, de erre nem engem kell választani. Sokan vannak, akik ezeket remekül csinálják!

NAGYON FONTOS, HOGY AZ ESKÜVŐ ÉS A VŐFÉLY STÍLUSA HASONLÓ LEGYEN!

Nézd meg a videót!

Mikor ÉRDEMES engem keresni:

  • ha egy elegáns esküvőt akartok, aminek van stílusa,

  • ha olyan vőfélyt szeretnétek, aki egy humoros úriember,

  • ha szántok rá időt, hogy részletesen kidolgozzuk a forgatókönyvet,

  • ha szívesen fogadjátok a tapasztalataimat,

  • ha fontosnak tartjátok az esküvőtöket.

    A rendezvényen én is kiállító leszek!

Engedjétek meg, hogy egy fontos dologra felhívjam a figyelmet. A vőfély és ceremóniamester közti elnevezés nem színvonalbeli különbséget jelent! Vannak kiváló, jó, és rossz vőfélyek, és vannak kiváló, jó, és rossz ceremóniamesterek is. Vannak esküvők, ami után az ifjú pár úgy érzi, hogy rossz volt a vőfély, vagy CM, mivel mást kaptak, mint amit szerettek volna. Az ilyen esküvők nagy százalékában nem csak a szolgáltatóval van a baj, hiszen ő úgy végezte a dolgát, ahogy azt évek óta szokta. Ezekben az esetekben az okozza a problémát, hogy az esküvő, a vendégek és a vőfély (CM) stílusa teljesen eltérő. Amikor a stílusok nagyon eltérnek egymástól, nem sok esély van egy remek esküvőre! Ha valakit ez nem zavar, akkor annak nincs értelme a kiválasztással sokat foglalkozni, de valószínűleg nem én leszek a jó választás. Nagyképűség nélkül állítom, hogy velem eddig nem volt kifogás, aminek nagyon egyszerű oka van!

Én a párokkal személyesen, hosszan (kb. 2 óra) egyeztetem, hogy mit szeretnének.

Őszintén elmondom, amit nyújtani tudok.

Ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, elkészítem a NAGY NAP forgatókönyvét.

Ha ezzel elégedettek, akkor megkötjük a szerződést, és csak ezt követően kérek foglalót.

Természetesen, az idő előre haladtával, akár többször is módosítjuk a forgatókönyvet (ennek nincs plusz költsége).

Kovács Tibor a stílusos vőfély

Hívj fel most!

+36706983754

+36703614883

Elérhetőség

Facebook: Kovács Tibor Vőfély

E-mail:  kovacstiborvofely@gmail.com

Ha engem választotok, ha mást, én akkor is csodálatos esküvőt, és nagyon boldog házasságot kívánok!

Nézd meg a többi oldalt is!

Mit tudok nyújtani

Vélemények rólam

Árak

Kapcsolat

Videók

Képgaléria

Ismerj meg