A stílusos vőfély


Ceremóniamester vagy vőfély? Miért kellene választani? Stílusos vőfélyként, kiválóan ötvözöm a ceremóniamester és a vőfély legjobb tulajdonságait! Ceremóniamesterként szervezem az esküvő eseményeit, figyelek a részletekre, vezetem a játékokat, beszélgetek a vendégekkel. Vőfélyként konferálom fel a vacsora fogásait, a menyasszonyi tortát, a menyecsketáncot. A legjobb kifejezés rám a CEREMÓNIAVŐFÉLY.

Ezeket kínálom:

  • Segítő tanácsok, tapasztalatok a tervezési szakaszban.

  • Forgatókönyv készítés.

  • Szervezés és szórakoztatás.

  • Vicces szövegek.

  • Mókás versek.

  • Színvonalas (akár egyedi) játékok.

  • Probléma kezelés.

  • Beszélgetés.

  • Elegáns megjelenés.

  • És buli, buli, buli…

Egyedi stílust adok az esküvőtöknek!

Hidd el, egy 5 perces beszélgetés többet ér, mint 10 teleírt oldal.

Hívj fel most!

+36706983754

MAGAS MINŐSÉG, KEDVEZŐ ÁRON!

 

Néhány tanács azoknak, akik hajlandók elolvasni:

Legyetek gyönyörűek, vidámak és gondtalanok, de ne akarjatok másnak mutatkozni, mint akik vagytok.

Mi, akik dolgozunk az esküvőtökön, akkor végezzük jól a feladatunkat, ha levesszük a terhet a vállatokról, és Ti is önfeledten jól szórakoztok. Igen, akarjátok jól érezni magatokat! Ne foglalkozzatok az apró problémákkal! Azért fizettek minket, hogy ezeket, mi oldjuk meg.

A mai esküvői árak mellett, ez egy nagyon jelentős projekt lesz az életetekben. Ha nem vagytok elég körültekintőek, több százezer forintot is „kidobhattok”. Számtalan dologgal lehet „feldobni” az eseményt, de nem érdemes mindent belezsúfolni egy esküvőbe, még akkor sem, ha a bankszámlátok egyenlege tart a végtelenhez. Sokszor a kevesebb, több!

Az esemény előtt készüljön egy részletes forgatókönyv. Ki készítse? Akit megbíztatok: esküvőszervező, vőfély, vagy ceremóniamester. Ne elégedjetek meg a szóbelivel. Legyen leírva! A forgatókönyv (ami általában egy-két oldal) olvasásakor sokkal jobban felszínre kerülnek az esetleges hibák. Ezek gyakran időbeni zavarok (Pl. nincs figyelembe véve az utazási idő.).

Az esküvők legnagyobb részén a vendégek kora, elég heterogén képet mutat. Fordítsatok mindenkire kellő figyelmet. Általában az esküvő és a lakodalom nem a legény- vagy leánybúcsú folytatása. (Pontosabban, egy ideig semmiképpen.)

Törekedjetek arra, hogy az esküvő és a lakodalom lehetőleg egységes képet mutasson. Olyan legyen, mint egy jól és tudatosan berendezett lakás, ahol minden a helyén van, mert a darabok gondosan lettek összeválogatva.

Vőfély, ceremóniamester, hopmester. Ezek a kifejezések nem minőségbeli különbséget jelentenek. Bármelyik lehet jó vagy rossz. Gondosan válasszatok közülünk! Fontos, hogy az adott személy stílusban illeszkedjen hozzátok és az eseményhez. Képzeljétek el, hogy az adott személy, miként mutat a fényképeken vagy videón mellettetek.

A verseknek szerintem van helye a mai kor igénye szerinti esküvőkön is. Természetesen nem a 19. századi rigmusoknak, és nem számlálatlan mennyiségben. De a templomban, a vacsora fogásainak felkonferálásakor, a mennyasszonyi torta és a menyecske tánc előtt, a rövid, frappáns kis versek, mindig sikert aratnak, bármilyen legyen is a násznép összetétele.

A jó vőfély, hallgatni is tud! Bármennyire is hihetetlen, de amikor az ember megszólítja az idősebb, vagy a közép korosztály tagjait, ezek az emberek szívesen beszélnek magukról, az ifjú párral való kapcsolatukról, vagy bármi másról. A jó vőfély – mint például én – ilyenkor nem vág bele, nem veszi át a szót és fújja a magáét, hanem érdeklődéssel hallgat.

A jó fotósra ne sajnáljátok a pénz! Az esküvő után, sok mindent elfelejtünk, a dolgok folyamatosan szépülnek az elménkben, de a fényképek egy életen át megmaradnak. Sajnos a rosszak is!

Figyeljetek oda, hogy ki mit ígér! Gondoljátok végig, az elhangzottakat és értelmezzétek. Tisztázzátok a részleteket, hogy ne legyenek félreértések.

Ha fergeteges a hangulat, nem biztos, hogy azt játékkal érdemes megszakítani. Természetesen ez csak a költségmentes játékokra vonatkozik. Egy tűzijáték, vagy egy lézer show nem maradhat el!

A többit szóban, ha engem választotok.

Nézd meg a többi oldalt is!

Mit tudok nyújtani

Árak

Kapcsolat

Videók

Képgaléria

Ismerj meg

 Elérhetőség
kapcsolat@kovacstiborvofely.hu