A stílusos vőfély


Kedves Érdeklődő!

Kovács Tibor a nevem. Én egy laza, de elegáns úriember vagyok, aki szereti azt, amit csinál! Barát ként tekintek a párokra, sokat mosolygok, szeretek beszélgetni, közvetlen, vidám és megbízható vagyok. Nem dohányzom és az esküvő alatt szeszesitalt sem iszom. Egy héten, csak egy esküvőt vállalok, hogy pihent és felkészült legyek!

Mint egy ceremóniamester, úgy szervezem az esküvő eseményeit, figyelek a részletekre, vezetem a játékokat, beszélgetek a vendégekkel. De vőfélyként köszöntöm a papot, konferálom fel a vacsora fogásait, a menyasszonyi tortát, a menyecsketáncot, az éjféli vacsorát. Nem hordok népviseletet és régies vőfély kellékeket sem.

Mivel, felkerested ezt az oldalt, valószínűleg Te, vagy valamelyik közeli ismerősöd esküvőt tervez. Kérlek, szánj rá pár percet, hogy elolvasod, a leírtakat. Amellett, hogy jobban megismersz, próbálok néhány hasznos tanáccsal is szolgálni.

Nagyon sok párnál – akik maguk szervezik az esküvőjüket – érezhető egy kis tanácstalanság. Nagyvonalú elképzelésük van a lakodalom részleteiről, de az elképzelés, még nem terv! És a terv, még nem forgatókönyv! Gyakran nem vesznek figyelembe egy nagyon fontos tényezőt: az IDŐT! Például, milyen hosszú egy tervezett esemény, és két esemény között mennyi idő szükséges?

Sajnos igaz a mondás, az ördög a részletekben van!

A jó esküvő átgondolt, megtervezett és egy előre elkészített forgatókönyv szerint zajlik. Nem kell túl dimenzionálni a dolgot, de ne is becsüljük alá a feladatot. Én azoknak a pároknak, akik engem választanak, mindig elkészítem az esküvői forgatókönyvet. Megjegyzem, hogy szervező mérnöki diplomával, beruházás szervezői és projekt vezetői képesítésekkel is rendelkezem. Ezekkel egy jelentős ipari beruházást is meg lehet tervezni, tehát egy esküvőhöz is elég.

Nehéz elképzelni egy jó esküvőt, ha annak nincs stílusa!

A nagy divattervezőtől, Giorgio Armanitól származik az alábbi mondás: “Divatos holmikat bárki vehet magának, stílust azonban nem.”

A stílus nem más, mint harmónia, összhang a részletek között. Ha egy lakodalomba átgondolatlanul pakolunk össze egymáshoz nem illő dolgokat, akkor az zavaros lesz. A részletekkel kapcsolatban tegyetek fel magatoknak kérdéseket. Majd válaszoljátok is meg. (Illik-e az esküvőnk stílusához?)

Amit én az elején szeretek tisztázni, hogy milyen stílusú esküvőt terveztek?

Egy “arisztokratikust” vagy szép polgárit, netán egy fergeteges bulit, esetleg kedves családiast, talán egy régi hagyományőrzőt?

Azért lényeges a stílust tisztázni, mivel az rengeteg dolgot meghatároz. Ma már se szeri, se száma az esküvőkre ajánlott szolgáltatásoknak és eseményeknek. A divat folyamatosan változik, de két dolog örökre megmarad: a minőség és az elegancia!

Bármilyen is a koncepció, az esküvő mindenképpen legyen elegáns!

Egy másik idézet: „Az elegancia nem más, mint önmegtartóztatás – azaz a kevesebb néha több.”

Nekem például a hagyományőrző, kívül esik a komfortzónámon. Ilyet nem vállalok. Nem az én stílusom! De nem vállalok extrém dolgokat sem, úgymint búvár, ejtőernyős, nudista stb.

A fontosabb részleteket először telefonon érdemes megbeszélni, de az e-mail, vagy a messenger is alkalmas lehet az elején.

Ha még ezután is tart a szimpátia, nekem (gondolom nektek is) feltétlenül kell egy személyes találkozás, (általában egy kávézóban) ahol egyeztetünk minden részletet. Egy ilyen beszélgetés nem rövid, kb. 2 óra. Amennyiben megfelelek nektek, és biztosan meg tudok felelni az elvárásoknak, akkor köthetünk szerződést.

Nekem, a jó felkészüléshez sok információra van szükségem, és Titeket is meg kell ismerni. (E nélkül nagyon személytelen lenne a szereplésem.)

Csak néhány kérdés a teljesség igénye nélkül:
Mekkora a tervezett létszám?
Milyen a család és a násznép összetétele?
Mi lesz a menü?
Mennyire lesz együttműködő a zenész és a fotós?
A Ti elképzelésetek mennyire határozott? Érdekelnek-e az én javaslataim, vagy azt hajtsam végre, amit mondtok?
Az események és a játékok kiválasztása.

Lehet, hogy ez túlzásnak tűnik, de ez a TI NAGY NAPOTOK! Ezen a napon az kell, hogy minden rólatok szóljon! (70% a mennyasszonyról, 20% a vőlegényről, 10% a vendégekről) Én, csak akkor tudok megfelelni az elvárásoknak, ha ismerlek Titeket, és pontosan tudom, mit szeretnétek.

Ezeket kínálom:
Segítő tanácsok, tapasztalatok a tervezési szakaszban.
Forgatókönyv készítés.
Szervezés és szórakoztatás.
Vicces szövegek.
Mókás versek. (Nézd meg a videot!)
Színvonalas (akár egyedi) játékok.
Probléma kezelés.
Beszélgetés a vendégekkel.
Elegáns megjelenés.
És buli, buli, buli…

MAGAS MINŐSÉG, KEDVEZŐ ÁRON!

Nézd meg a videot!

Hívj fel most!

+36706983754

Elérhetőség

Facebook: Kovács Tibor Vőfély

E-mail 1:  kovacstiborvofely@gmail.com

E-mail 2:  kapcsolat@kovacstiborvofely.hu

Ha engem választotok, ha mást, én akkor is csodálatos esküvőt, és nagyon boldog házasságot kívánok!

Nézd meg a többi oldalt is!

Mit tudok nyújtani

Árak

Kapcsolat

Videók

Képgaléria

Ismerj meg