A stílusos vőfély

Vélemények rólam

“… Az előzetes megbeszélések alapján voltak veled szemben elvárásaink, de sokkal többet kaptunk mint amire számítottunk!
Köszönjük szépen!…”
Brigi és Tomi

“… Szerintem nem kellenek itt szavak, elég visszanézni a felvételeket. Nagyon örülök, hogy a gyerekek Önt bízták meg, tiszta szívemből mondom! Hiszem, hogy minden egyes elkövetkező munkája után is csak elismerő szavakat fog hallani! Nagyon remélem, hogy látjuk még egymást! Köszönöm ismételten odaadó, szívvel-lélekkel végzett munkáját s kívánok jó erőt, egészséget az elkövetkező feladatokhoz! Baráti Üdvözlettel…”
Tomi édesapja

“… Nagyon szépen köszönünk mindent! A te nyugalmad, és nyugtató szavaid sokat jelentettek.
Olyan voltál nekünk, mint egy esküvői seduxen!…”
Judit és Jocó

“… Örülünk, hogy neten rád találtunk! Már kezdtük feladni a reményt. Az esküvőnk olyan volt, mint amit előzetesen megbeszéltünk. Nagyon hasznosak voltak a tanácsaid! Szívesen ajánlunk másoknak!…”
Eszter és Tamás

“… Amikor Brigi a neten megmutatta a weboldalad, nekem nem igazán tetszettél. A megbeszélésen sikerült engem is meggyőznöd, hogy jó választás vagy. Az esküvő után, pedig azt mondom nagyon örülök, hogy téged választottunk! Remekül kezelted a váratlan helyzeteket és a játékok is szenzációsak voltak! Mi újra csak téged hívnánk!…”
Brigi és Dávid

“… Szeretném ha találkoznánk még az életben egy másik alkalommal! Hiszen van egy másik lányom is!…”
Brigi édesapja

“… A megbeszélések alatt végig nagyon kedves voltál. Az esküvőnket az általad készített forgatókönyv alapján profi módon vezetted le. Mi fantasztikusan éreztük magunkat, és a vendégektől is csak pozitív visszajelzéseket kaptunk. Másoknak is szívesen ajánlunk!…”
Dóri és Gyuszi

“… Teljes mértékben azt kaptuk, amit előre megbeszéltünk, és amire számítottunk. Nagyon jól éreztük magunkat, mivel te minden terhet levettél a vállunkról. Nagy köszönet érte!…”
Kinga és Joci

“… Köszönjük az odaadó munkádat! Örülünk, hogy a gyerekek téged választottak!…”
Joci szülei

“… Nagyon elégedettek vagyunk a munkáddal! A segítő közreműködéseddel egy fergeteges esküvői bulit sikerült összehozni. Szuper jól éreztük magunkat. Csak ajánlani tudunk mindenkinek! Jó, hogy téged választottunk!…”
Virág és Zsolt

Nézd meg a többi oldalt is!

Mit tudok nyújtani

Kapcsolat

Árak

Videók

Képgaléria

Ismerj meg

Vissza a kezdőoldalra

Elérhetőség
kovacstiborvofely@gmail.com